Skip to main content

Neumann - Proffsnakk

Proffsnakk har bidratt til økt synlighet for Neumann på en kostnadseffektiv måte. Det har vært med på å øke antall besøkende, nye henvendeleser og besøkstid på Neumanns nettsider.

Differansen i pris og kvalitet på produktene du finner hos de ulike byggevare-husene er ikke så stor. Det er de ansattes kunnskap og erfaring som utgjør den store forskjellen for håndverkere i dag. Dette er Neumanns styrke i dag.
For å vinne oppmerksomheten og engasjementet til de profesjonelle håndverkerne utviklet Willy i tett samarbeid med Neumann Youtbe-serien Proffsnakk som tar opp de temaene som profesjonelle håndverkere er opptatt av.

Innholdet i Proffsnakk samkjøres med kampanjer i butikk og tilpasses som butikkmateriell. Det gir også innhold til Neumanns sosiale medier.

1823

Har sendt inn "Bli medlem" skjema.

+79%

Økt netthandel

12 millioner

Eksponeringer tilsammen

Proffsnakk gir Neumann muligheten til å bygge engasjement rundt håndverkerfaget og vise deres kompetanse. Ekte fagfolk er programledere og inviterer ulike aktører i hver episode inn i Neumanns verden, i studio eller ute på byggeplass. Her testes relevante produkter, nyheter presenteres, utforsker byggteknikker og løsninger. Selve studioet er bygget hos og designet av Willy slik at det er gjenkjennelig fra Neumanns butikk-konsept. Dette er både effektivt og økonomisk smart og gir stor fleksibilitet.

Willy var med på å designe Neumann Byggs butikk-konsept. For en å ivareta visuell helhet designet Willy også studio i samme stil.

Bidragsytere

Morten Foss
Creative Director
Jørgen Magnussen
AD / Kreatør
Anders Pedersen
Produsent og regissør
Håvard Sandvik
Innholdsprodusent
Fredrik Langbraaten
Fotograf og klipper
Nils Hausken
AD / Grafisk Designer
Agnes Rinde-Haugen
Prosjektleder
Jan-Arne Storkås
Klipper
Bastian Fjeld
Klipper

Leveranser

Ide og konsept, produksjon av YouTube-serie og digitale annonser

Dato

2021 - d.d
DirectorsProduction ServicesFilm & TVBranded contentCommercialMusic VideoContactWillyNews